1η Επενδυτική & Επιχειρηματική Αποστολή στην Κένυα

 
 
 
Αναζητάτε νέες αγορές για επενδύσεις & εξαγωγές;
Θέλετε να επεκτείνετε περισσότερο το δίκτυό σας στο εξωτερικό;
 
 

Μέσα από ένα πρόγραμμα B2B συναντήσεων και επισκέψεων σε χώρους παραγωγής, οι συμμετέχοντες στην 1η Πολυκλαδική Επενδυτική & Επιχειρηματική Αποστολή Ελλήνων επιχειρηματιών στην Κένυα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να κάνουν την είσοδό τους στην καλύτερη χώρα για επενδύσεις στην Υπο-Σαχάρια Αφρική.

 Διοργάνωση

Το Επίτιμο Προξενείο της Δημοκρατίας της Κένυας στην Ελληνική Δημοκρατία, το Υπουργείο Ανατολικο-Αφρικανικών Υποθέσεων, Εμπορίου & Τουρισμού της Κένυαςτο Υπουργείο Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και η Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Κένυας στην Ιταλία, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Ελληνικής Πρεσβείας στο Ναϊρόμπι,  σε συνεργασία με την Κενυάτικη Αρχή Επενδύσεων, την  Κενυάτικη Αρχή Ελεύθερων Βιομηχανικών Ζωνών Εξαγωγών, το Εθνικό Επιμελητήριο Εμπορίου & Βιομηχανίας της Κένυαςτο Συμβούλιο Προώθησης Εξαγωγών της Κένυας και το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου & Ανάπτυξης διοργανώνουν την 1η Ελληνική Πολυκλαδική Επενδυτική & Επιχειρηματική Αποστολή στην Κένυα.

Η αποστολή πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 14 – 19 Σεπτεμβρίου 2013 στο Ναϊρόμπι.

Στόχος της Αποστολής

Έλληνες επιχειρηματίες καθώς και διεθνείς εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα θα συμμετέχουν στην Αποστολή με στόχο τη συνεργασία με αντίστοιχους επιχειρηματίες και εταιρείες από την Κένυα καθώς και την ανάπτυξη κοινών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και Joint Ventures (JV).

Η Κενυάτικη οικονομία βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης και προσφέρεται για επενδύσεις σε όλους τους τομείς.

Σε ποιούς απευθύνεται

Συνοπτικά αναφέρουμε τους κλάδους που μπορούν να συμμετέχουν:

  1. Δημόσια ΈργαΚατασκευές – Ενέργεια
  2. Τεχνολογία – ΙΤ – Εκπαίδευση
  3. Τουρισμός
  4. Αγροτικά Προϊόντα
  5. Μηχανήματα
  6. Δομικά Υλικά & Υλικά Οικοδομής
  7. Ιατρικά Μηχανήματα – Φάρμακα
  8. Βιομηχανικά Είδη
  9. Ένδυση – Υπόδηση
  10. Επενδύσεις & Διαχείριση Ακινήτων

Γιατί να συμμετέχω

Η Κένυα αποτελεί μία χώρα με αναπτυξιακό ορίζοντα 20ετίας. Παρέχει πολλές επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες, σταθερότητα και… Διαβάστε περισσότερα…