ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

V-Logo Plomari GR

Η Ποτοποιϊα Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτη, ξεκινά μαζί με το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου από το Πλωμάρι της Λέσβου, το 1894.  Έναν αιώνα μετά η  εταιρία, που είναι 100% Ελληνική και ανήκει στην οικογένεια Καλογιάννη, συνεχίζει να παράγει το εκλεκτό Ούζο Πλωμαρίου χρησιμοποιώντας τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο απόσταξης και την ίδια συνταγή. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται επιλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή και είναι αρίστης ποιότητας ενώ ο γλυκάνισος παράγεται στα ιδιόκτητα κτήματα της Ποτοποϊίας στο χωριό Λισβόρι της Λέσβου και αποτελεί προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας.

Στο αποστακτήριο του Ούζου Πλωμαρίου, το οποίο βρίσκεται σε έναν υπέροχο ελαιώνα στο γραφικό Πλωμάρι, η παραδοσιακή μέθοδος παραγωγής, από 100% απόσταξη σε μικρούς χειροποίητους χάλκινους άμβυκες, συνδυάζεται με τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στην εμφιάλωση και τη συσκευασία δίνοντας ένα ποιοτικά ανώτερο προϊόν. Όλες οι διαδικασίες γίνονται κάτω από ιδιαίτερα αυστηρές προϋποθέσεις με τη σχολαστική τήρηση των κανόνων υγιεινής, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας κατά ISO 22000 από τον TUV-Austria Hellas για την εφαρμογή του συστήματος HACCP στην παραγωγή και την εμφιάλωση των προϊόντων της.

Για όλους τους παραπάνω λόγους το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ξεχωρίζει για την εξαιρετική ποιότητά του, την εκλεπτυσμένη γεύση του και το περίφημο άρωμά του.

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης αποτελεί το πρώτο σε κυκλοφορία Ούζο στην Ελλάδα. Εξάγεται σε πάνω από 30 χώρες και διακρίνεται για την premium εικόνα και ποιότητά του.

Παράλληλα η εταιρεία έχοντας μεγάλη παράδοση στην τέχνη της απόσταξης, προχωρά σταθερά να αναδείξει και τα υπόλοιπα Ελληνικά παραδοσιακά αποστάγματα, όπως το απόσταγμα Μαστίχας ένα προϊόν με μοναδική γεύση, το Τσίπουρο και το ελληνικό brandy.