Γιατί να συμμετέχετε

 

 

logoi-symmetoxisH Κένυα είναι κομβικής σημασίας χώρα στην Ανατολική Αφρική.

Αποτελεί μία αγορά 43 εκατομμυρίων (εκτιμήσεις Ιουλίου 2012), είναι μέλος της Κοινότητας Ανατολικής Αφρικής (East Africa Community), βασικό παράγοντα Οικονομικής Ένωσης των Κρατών της περιοχής, με συνολικό πληθυσμό 133 εκατομμύρια, η οποία λειτουργεί κατά τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, (χωρίς δασμούς), και έχει ρυθμό ανάπτυξης 7% ετήσια.

Ο στρατηγικός της σχεδιασμός με ορίζοντα 20ετίας (Kenya 2013 – 2030), περιλαμβάνει την υλοποίηση πληθώρας δημοσίων και ιδιωτικών έργων, ΣΔΙΤ, δημοσίων και ιδιωτικών επενδύσεων σε στρατηγικούς τομείς. Η χώρα είναι ιδιαίτερα ελκυστική για επενδύσεις και επιχειρηματικές δραστηριότητες, προσφέροντας σταθερότητα, ελκυστικό φορολογικό και εργασιακό περιβάλλον, πρόσβαση σε ευέλικτο και δυναμικό τραπεζικό σύστημα, κ.ά.

Με τη συμμετοχή σας στην 2η Ελληνική Πολυκλαδική Επενδυτική & Επιχειρηματική Αποστολή στην Κένυα θα έχετε τη δυνατότητα να:

  • Επεκτείνετε τις επιχειρηματικές και επενδυτικές σας δραστηριότητες στην πιο γοργά αναπτυσσόμενη οικονομία της Υπό-Σαχάριας Αφρικής

  • Συναντήσετε αντίστοιχους επιχειρηματίες και να συζητήσετε δυνατότητες συνεργασίας και δημιουργίας μικτών εταιρειών

  • Διεισδύσετε αποφασιστικά με τα προϊόντα ή και τις υπηρεσίες σας στη δυναμική αγορά της Ανατολικής Αφρικής των 140 εκ. ατόμων σήμερα και 200 εκ. το 2050.

  • Επωφεληθείτε από τις παροχές της Κένυας (ελκυστικό φορολογικό πλαίσιο, ενθαρρυντικό εργασιακό περιβάλλον, ευέλικτο τραπεζικό σύστημα, κ.ά.)

  • Διατηρήσετε και να ενδυναμώσετε τις επιχειρηματικές επαφές που προέκυψαν από την 1η Αποστολή.

 

Περισσότερες από 20 εταιρείες από εκείνες που συμμετείχαν στην 1η Αποστολή έχουν ήδη ξεκινήσει επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Κένυα.