Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι Επενδυτική και Επιχειρηματική Αποστολή;

Επενδυτικές και Επιχειρηματικές Αποστολές είναι οργανωμένα επαγγελματικά ταξίδια σε μία ξένη χώρα, όπου συνήθως υπάρχει ενδιαφέρον για ανάπτυξη συνεργασιών και επέκταση δραστηριοτήτων (π.χ εξαγωγές). Περιλαμβάνουν προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις με αντίστοιχους επιχειρηματίες της χώρας που επισκέπτεται ο επιχειρηματίας καθώς και επισκέψεις σε χώρους παραγωγής και επιχειρήσεις.

Γιατί να συμμετέχω σε μία τέτοια διοργάνωση;

Αν θέλετε να επεκτείνετε τη δραστηριότητά σας σε συγκεκριμένες αγορές του εξωτερικού, οι επενδυτικές και επιχειρηματικές αποστολές είναι σημαντικά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να κάνετε μία δυναμική και στοχευμένη αρχή στους τομείς του ενδιαφέροντός σας.  Επειδή οι διοργανώσεις αυτές γίνονται από γνώστες της αγοράς στη χώρα που θα επισκεφθείτε και σε συνεργασία με κρατικές αρχές και επαγγελματικούς φορείς, η συμμετοχή σας σε μία τέτοια αποστολή σάς γλυτώνει από χρόνο, χρήμα ενώ εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη επιτυχία του εγχειρήματος σας.

Τι πρέπει να κάνω για να συμμετέχω στην 2η Επενδυτική & Επιχειρηματική Αποστολή στην Κένυα;

Κατεβάστε τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής από την παρούσα ιστοσελίδα, συμπληρώστε τη και στείλτε τη με email στη διεύθυνση: trademission@kenyagreece.com

Αν έχετε περαιτέρω απορίες σχετικά με τη συμπλήρωσή της ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επίτιμο Προξενείο της Κένυας στην Ελλάδα στο τηλέφωνο: 210 – 38.39.259.

Υπάρχει κάποιο κόστος για τη συμμετοχή;

Ναι. Το κόστος περιλαμβάνει το κόστος οργάνωσης της αποστολής, τη συμμετοχή στις επιχειρηματικές συναντήσεις και στις δραστηριότητες της αποστολής.  Πληροφορίες σχετικές με το κόστος για την 2η Ελληνική Πολυκλαδική Επενδυτική & Επιχειρηματική Αποστολή στην Κένυα μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.