ΜΕΤΕΚΟ

Η εταιρεία ξεκινά τη διαδρομή της υπό την επωνυμία ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΟΣΧΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ, το 1985. Το 1993 μετατρέπεται σε ανώνυμη εταιρεία και μετονομάζεται σε Α.Ε. ΜΕΤΑΛΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ με διακριτικό τίτλο ΜΕ.ΤΕ.ΚΟ. Α.Ε.

Με ετήσια παραγωγή της τάξης μεγέθους των 9.000 τόνων, η ΜΕΤΕΚΟ αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς διαχείρισης μεταλλικών κατασκευών στην Ελλάδα.

Ο ευρύς ορίζοντας υπηρεσιών της καλύπτει την κατασκευή:

  • μεταλλικών κτιρίων για ποικίλες χρήσεις (βιομηχανία, αποθήκευση, διυλιστήρια)
  • μεταλλικών μηχανολογικών εγκαταστάσεων, όπως γερανογέφυρες, σιλό, χοάνες, μεταφορείς
  • χαλύβδινων στοιχείων, που σχετίζονται με σύνθετα τεχνικά έργα υποδομής, όπως ειδικοί μεταλλότυποι για προκατασκευασμένες δοκούς και πλάκες, μεταλλικά ρύγχη για την κατασκευή γεφυρών με προώθηση κ.λ.π.

Η εταιρεία απασχολεί 50 υπαλλήλους και λειτουργεί στο Θρυλόριο Κομοτηνής σε ιδιόκτητη έκταση 55.000 τμ, με στεγασμένη επιφάνεια 17.000 τμ.

Σε διαρκή αναζήτηση της κατάλληλης τεχνικής λύσης, η ΜΕΤΕΚΟ δεσμεύεται για την ποιότητα των υλικών και κάθε παρεχόμενης υπηρεσίας. Είναι ανοιχτή στη συνεργασία με εργολήπτες, αρχιτέκτονες, μηχανικούς και άλλους κατασκευαστές, που επιθυμούν μία σύγχρονη ομαδική προσέγγιση και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών με υψηλές προδιαγραφές.