ALSYK

Η ALSYK είναι εταιρεία κατασκευής κουφωμάτων από αλουμίνιο και πλαστικό.

Οι εγκαταστάσεις είναι εξοπλισμένες με το πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και αποτελούνται από γραφεία, αποθηκευτικούς χώρος και την κυρίως παραγωγή. Μηχανήματα CNC και αυτοματισμοί δημιουργούν μια σειρά παραγωγής που είναι αυτοματοποιημένη και μπορεί να ανταποκριθεί σε μια δυνατότητα 29000 κουφωμάτων ετησίως. Το προσωπικό μας διαθέτει τεχνογνωσία και εμπειρία ικανή να υλοποιήσει οποιοδήποτε απαιτητικό έργο.

Η επιλογή όλων των συνεργαζόμενων εταιριών εξυπηρετεί όλες τις σύγχρονες κατασκευαστικές ανάγκες με γραπτή εγγύηση.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας που βρίσκονται στο Βατώντα Νέας Αρτάκης στην Εύβοια και στην έκθεση της εταιρίας που βρίσκεται στη Χαλκίδα, όπως επίσης και στους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες στην Κεντρική και Νότιο Ελλάδα & νησιά  μπορείτε να δείτε από κοντά την ποιότητα ALSYK σε πόρτες, παράθυρα αλουμινίου και PVC, καθώς επίσης σε εσωτερικές πόρτες και θωρακισμένες πόρτες εισόδου. Θα βρείτε συστήματα συρόμενα, ανοιγόμενα και ανασυρόμενα με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και ασφάλειας.

ALSYK αποτελεί μια δυναμική και ταχύτατα αναπτυσσόμενη κατασκευαστική εταιρία κουφωμάτων στον κλάδο του αλουμινίου. Διαθέτει προσωπικό υψηλής εξειδίκευσης, μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο, καθώς και τον πλέον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό. Τα υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών συστήματα αλουμινίου της ALSYK τα οποία προσφέρουν ασφάλεια, μόνωση, αντοχή και υψηλή αισθητική, έχουν κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στην αγορά. Στις φωτογραφίες βλέπετε την μονάδα παραγωγής αλουμινίου.

Πρόσφατα αποφασίσαμε  να  επεκτείνουμε  το δίκτυο εξαγωγικών  πωλήσεων σε νέες αγορές που έχουν την επιθυμία να βρουν  ποιοτικά συστήματα τα οποία  είναι  παράλληλα  σε λογικές  χαμηλές τιμές. Οι προσπάθειες μας έχουν ήδη αποφέρει μια μεγάλη συνεργασία προερχόμενη από την Ινδία . Ο νέος μας εμπορικός συνεργάτης ήταν τόσο ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα στις τελευταία 2 μεγάλα έργα που άμεσα μας  σύστησε σε νέους υποψήφιους μεγάλους πελάτες του της επαρχίας του , κατά τη διάρκεια της τελευταίας μας επίσκεψης στην Ινδία .