GOLDAIR CARGO

 

Η Goldair Cargo δραστηριοποιείται στις ναυτιλιακές μεταφορές από το 1989. Συνεργάζεται με όλες τις ναυτιλιακές εταιρείες για την μεταφορά φορτίων groupage, μεγάλων φορτίων ή μεμονωμένων container σε όλο τον κόσμο. Οι πελάτες μας γνωρίζουν ότι αναθέτοντας στην Goldair Cargo τη μεταφορά των εμπορευμάτων τους, θα λάβουν πλήρεις υπηρεσίες, καθώς η εταιρεία αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση και επιμέλεια όλων των διαδικασιών, μεταφέροντας εγκαίρως και με συνέπεια το φορτίο μέχρι τον τελικό προορισμό του.

 

Η Goldair Cargo διαθέτει πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στην Ασία, έχοντας συνεργασίες με πάνω από 20 εξειδικευμένους ανταποκριτές. Για κάθε περιοχή επιλέγονται συνεργάτες οι οποίοι διαθέτουν άδεια NVOCC (Non-Vessel Operating Common Carrier). Η άδεια αυτή είναι απαραίτητη για τις εταιρείες που επιθυμούν να δραστηριοποιούνται  στις  θαλάσσιες μεταφορές.

 

Η Goldair Cargo στην προσπάθεια διείσδυσης στην αγορά της Κίνας, πέτυχε συμφωνία για την εκπροσώπηση της εταιρείας SINOTRANS σε Ελλάδα και Τουρκία. Η SINOTRANS είναι μία από τις παλαιότερες εταιρείες μεταφορών της Κίνας με περισσότερο από 50 χρόνια εμπειρίας. Η SINOTRANS είναι ο Εθνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου της Κίνας και διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο γραφείων σε ολόκληρη την Κίνα. Η Goldair Cargo έχοντας εδραιώσει μια άριστη συνεργασία με όλες τις ναυτιλιακές γραμμές κατάφερε να έχει ταχύτητα στις μεταφορές containers και καλή εξυπηρέτηση για κάθε προορισμό παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ CONTAINERS Η Goldair Cargo προσφέρει εβδομαδιαίες αναχωρήσεις Consolidation containers προς τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη από τους ακόλουθους προορισμούς:

  • Κίνα Hong Kong – Shenzhen – Guangzhou – Xiamen – Shanghai – Ningbo – Qingdao
  • Νότιο Ανατολική Ασία μέσω Σιγκαπούρης από Ταϊλάνδη – Βιετνάμ – Ινδονησία – Σρι Λάνκα – Μαλαισία – Φιλιππίνες – Αυστραλία – Ανατολική Ινδία
  • Ινδία – Ταιβάν – Κορέα – Ρότερνταμ

 

ΕΞΑΓΩΓΗ CONTAINERS Η Goldair Cargo προσφέρει εβδομαδιαίες αναχωρήσεις Consolidation container από τον Πειραιά και την Θεσσαλονίκη προς τους ακόλουθους σταθμούς:

 

  • Κύπρος-Μάλτα-Βηρυτός-Χάιφα
  • Σιγκαπούρη:  Hub για την Άπω Ανατολή
  • Ρότερνταμ:  Hub για ΗΠΑ, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία-Αφρική
  • Dubai:  Hub για την Αραβικό Κόλπο

 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΛΩΣΗΣ Η Υπηρεσία Μερικής Ανάλωσης (ΥΜΑ) είναι η τμηματική παραλαβή των εμπορευμάτων σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη. Η παραπάνω υπηρεσία προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στους εισαγωγείς των εμπορευμάτων, όπως:

 

  • Διατήρηση των εμπορευμάτων αποθηκευμένα με ασφάλεια, σε υποκείμενο καθεστώς (σε τελωνειακό χώρο)
  • Διαχείριση των εμπορευμάτων σε επίπεδο κωδικού, με τις ίδιες ακριβώς προϋποθέσεις που διενεργείται και το logistics των – ήδη- εκτελωνισμένων εμπορευμάτων (scanning, sorting, picking, checking via wms)

 

Τριγωνικές φορτώσεις

Όταν είστε ταυτόχρονα και αγοραστής από μια χώρα αλλά και πωλητής σε Τρίτη χώρα, τότε τα εμπορεύματα σας μπορούνε απευθείας να σταλούνε είτε ως έχουν είτε επεξεργασμένα στον πελάτη στην Τρίτη χώρα.

Παράδειγμα:

Είστε εισαγωγέας ρούχων από την Κίνα. Ταυτόχρονα λαμβάνετε παραγγελίες για ορισμένη ποσότητα για να εξαγάγετε στην Ιταλία και στην Γερμανία, σε διαφορετικούς πελάτες. Η Goldair Cargo μπορεί να συγκεντρώσει τα εμπορεύματα στην αποθήκη της στην Κίνα, να τα επεξεργαστεί με βάση τις οδηγίες σας (αλλαγή ετικέτας, συσκευασία, κρέμασμα σε κρεμάστρες, πακετάρισμα) και να τα στείλει απευθείας στον πελάτη στην Ιταλία και στην Γερμανία. Η τιμολόγηση θα γίνει είτε από εσάς στην Ελλάδα είτε από άλλη εταιρεία σας του εξωτερικού.

Buyers consolidation

Αναλαμβάνουμε να συγκεντρώσουμε σε ένα σημείο τα εμπορεύματα από διαφόρους προμηθευτές είτε από ίδια χώρα είτε από διαφορετικές χώρες. Στην συνέχεια τα εμπορεύματα έρχονται στην Ελλάδα όλα μαζί. Έτσι ο πελάτης κερδίζει από το μειωμένο κόστος εισαγωγής και από την επικοινωνία με έναν άνθρωπο για ενημέρωση σχετικά με όλους τους φορτωτές.

Επιπλέον σημεία που ξεχωρίζουμε….

  • δυνατότητα ελέγχου προμηθευτών στην Κίνα για λογαριασμό των πελατών μας
  • δυνατότητα ανεύρεσης νέων προμηθευτών στην Κίνα για τους πελάτες μας
  • πιστοποίηση και επίβλεψη κατά την φόρτωση