SINGULAR LOGIC Α.Ε.

Η SingularLogic αποτελεί τον ισχυρότερο Όμιλο Λογισμικού και Ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής στην Ελλάδα. Ο Όμιλος προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον Ιδιωτικό και  Δημόσιο τομέα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, μέσω τεσσάρων επιχειρηματικών τομέων:

  •       Ο επιχειρηματικός τομέας Vendor δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και διάθεση προϊόντων επιχειρηματικού λογισμικού που καλύπτουν κάθε απαίτηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ο επιχειρηματικός τομέας κατέχει την πρώτη θέση μεταξύ των Software Vendors που ειδικεύονται σε εμπορικές και λογιστικές εφαρμογές.
  •     Ο επιχειρηματικός τομέας Integrator ασχολείται με τη μελέτη, σχεδίαση και υλοποίηση Ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής για τις μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και του Δημόσιου Τομέα, καθώς και τη διάθεση και υποστήριξη προϊόντων καταξιωμένων διεθνών οίκων πληροφορικής. Σήμερα ο επιχειρηματικός τομέας κατέχει ηγετική θέση στις μεγάλες επιχειρήσεις με τις λύσεις ERP, CRM και Retail που διαθέτει. Επίσης διαθέτει  σημαντικά υλοποιημένα έργα στο Δημόσιο  τομέα.
  •     O επιχειρηματικός τομέας Outsourcing αναλαμβάνει τη διαχείριση εταιρικών διαδικασιών ή και ολόκληρων λειτουργιών που εκτείνονται από τη δημιουργία Private clouds και κεντρική διαχείριση εφαρμογών μέχρι και την πλήρη ανάθεση της λειτουργίας των διαδικασιών πληροφορικής, βοηθώντας τις επιχειρήσεις στη βελτιστοποίηση κόστους και στην εστίαση στο δικό τους core business.

 

  •    O επιχειρηματικός τομέας Cloud δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και διάθεση εφαρμογών για λειτουργία και χρήση μέσω συσκευών κινητών τηλεφώνων, καθώς και λύσεων λογισμικού ως συνδρομητική υπηρεσία SaaS (Software as a Service).

 

Παράλληλα, ο όμιλος SingularLogic δραστηριοποιείται με επιτυχία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, μέσω των θυγατρικών του στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Κύπρο, έχοντας θέσει τα θεμέλια  ουσιαστικής ανάπτυξης σε αυτή την περιοχή.

 

Η SingularLogic, μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG),   με άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, εξειδικευμένη τεχνογνωσία, ευρύ προϊοντικό χαρτοφυλάκιο, μεγάλη εγκατεστημένη βάση που αριθμεί 40.000 ΜΜΕ και 700 μεγάλες επιχειρήσεις, ισχυρό πανελλαδικό δίκτυο διανομής 400 συνεργατών και περισσότερα από 400 σημαντικά σταθερό συνεργάτη που εγγυάται την επένδυση των πελατών του.