ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Α.Ε.

dimoulas-logo

 

 

H εταιρεία ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρεία της ελληνικής αγοράς στον τομέα των Ειδικών Καλωδίων και συστημάτων Δομημένης Καλωδίωσης. Προμηθεύει καλώδια όλων των ειδών για βιομηχανικές εφαρμογές, εργοτάξια, κατασκευές πλοίων, δίκτυα υπολογιστών, εφαρμογές ήχου και εικόνας και ηλεκτρολογικές εργασίες.

Από την ίδρυση της το 1973, η εταιρεία έχει αποκτήσει μια φήμη για την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της και για το υψηλό επίπεδο λειτουργίας της. Με μια μελετημένη στρατηγική επενδύσεων σε προϊόντα, εξυπηρέτηση και εξειδικευμένο προσωπικό, η εταιρεία έχει καθιερωθεί σαν μια από τις κορυφαίες του ελλαδικού χώρου. Σήμερα είναι σε θέση να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόν με ανταγωνιστικές τιμές, χαμηλούς χρόνους παράδοσης και άμεση εξυπηρέτηση.

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να ικανοποιούνται οι ανάγκες του πελάτη γρήγορα, αποδοτικά και ανταγωνιστικά, έτσι όλα τα τμήματα της εταιρείας είναι προσανατολισμένα προς αυτόν τον σκοπό. Το τμήμα πωλήσεων αποτελείται από άτομα με υψηλό βαθμό εμπειρίας στα ειδικά καλώδια, ικανά να δίνουν λύσεις στα προβλήματα του πελάτη και να προτείνουν σε κάθε περίπτωση το σωστό καλώδιο για κάθε εφαρμογή.

Η εταιρεία έχει αναπτύξει μια στενή σχέση με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές καλωδίων και καλωδιακών συστημάτων του κόσμου και μπορεί να προμηθεύει μεγάλη ποικιλία καλωδίων με ευρωπαϊκές και διεθνείς προδιαγραφές. Όλοι οι προμηθευτές έχουν ISO 9001 εξασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα προϊόντος.

Η εταιρεία διατηρεί πολύ μεγάλο απόθεμα, σε ιδιόκτητες αποθήκες 15.000 τ.μ., από όλους τους τύπους καλωδίων. Περιλαμβάνουν καλώδια για εξειδικευμένες εφαρμογές, όπως οπλισμένα καλώδια, ανθεκτικά στη φωτιά, χαμηλής πυκνότητας καπνού και αλογόνων, κλπ. Το υψηλό στοκ εγγυάται την άμεση παράδοση των καλωδίων ακόμα και στην περίπτωση ειδικών εφαρμογών.

Οι σύγχρονες και μελλοντικές ανάγκες σε καλώδια απαιτούν μιαν ιδιαίτερη προσέγγιση από κατασκευαστές, ηλεκτρολόγους και προμηθευτές. Η εταιρεία ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Α.Ε. έχει διακριθεί για τις ικανότητες, την τεχνική κατάρτιση και τη θέληση να αντιμετωπίσει τις καινούριες αυξημένες ανάγκες και να συνεχίσει να ικανοποιεί τους πελάτες της στον ίδιο υψηλό βαθμό.