ΒΡΩΣΗ

VROSSIS-LOGO

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η Βρώση είναι μια νεοσύστατη εταιρεία η οποία ξεκίνησε τις εργασίες της το 2014. Ο ιδρυτής της και ιδιοκτήτης της, Λιάτσικος Κωνσταντίνος, κατάγεται από μια παραδοσιακή αγροτική Ελληνική οικογένεια, κάτι το όποιο του έδωσε την εμπειρία και γνώση πάνω στα ποιοτικά παραδοσιακά Ελληνικά προϊόντα.

Λαμβάνοντας υπόψη και τις ιατρικές του γνώσεις θεωρείται ειδικός σε ό,τι αφορά βότανα και τα φυσικά καλλυντικά επίσης.

Η ομάδα της εταιρείας ειδικεύεται στην εμπορία και προώθηση καταναλωτικών αγαθών (εύρεση, προώθηση, συσκευασία, εισαγωγή και εξαγωγή), αυστηρά της καλύτερης δυνατής ποιότητας σε κάθε είδος προϊόντος. Η εμπειρία της και η γνώση πάνω σε αυτά τα προϊόντα, είναι ο κύριος άξονας εφαρμογής της , ούτως ώστε να τα αναπτύξει περαιτέρω σε άλλες αγορές.

Όσον αφορά τον τομέα της προώθησης, η Βρώση είναι έτοιμη να προσφέρει προωθητικές λύσεις αυτών των προϊόντων σε διεθνείς εκθέσεις, διαδίκτυο και μέσα μαζικής ενημέρωσης. Εκτός αυτού, το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η γνώση και εύρεση υψηλής ποιότητας προϊόντων σε χαμηλές τιμές, ούτως ώστε να μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά ο απλός ή μέσος καταναλωτής.

Τέλος, και πολύ σημαντικό, σαν εταιρεία ψάχνουμε συνεχώς και εφαρμόζουμε, όπου είναι εφικτό, τα υψίστης ποιότητας Μεσογειακά προϊόντα σε συνδυασμό με συσκευασίες προστατεύοντας όσο το δυνατό περισσότερο το περιβάλλον.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

Εκτός του να αποκτήσει φυσικά ένα κομμάτι της αγοράς, ο απώτερος στόχος της εταιρείας είναι ο έλεγχος του κάθε κομματιού της παραγωγικής διαδικασίας και, φυσικά, η παροχή και διανομή αυτών των προϊόντων υψηλής ποιότητας στην αγορά. Απώτερος στόχος, η εκπαίδευση του καταναλωτή πάνω στην Μεσογειακή διατροφή, τα οφέλη υγείας και ευεξίας που θα έχει με την κατανάλωση και τη χρήση των προϊόντων, και, όπως εξυπακούεται, η ανάπτυξη των γνώσεών του πάνω στη διατροφική τους αξία με στόχο την υγεία και ευεξία του. Ο βασικότερος στόχος παραμένει η επένδυση και ανάπτυξη της εταιρείας σε νέες αγορές παρουσιάζοντας τα προϊόντα μας είτε σε ιδιόκτητα καταστήματα, είτε σε αλυσίδες καταστημάτων της αγοράς όπου θα αναπτυχθεί η εταιρεία, εκπαιδεύοντας έτσι τους αντίστοιχους καταναλωτές πάνω στα οφέλη και την ύψιστη διατροφική αξία της Μεσογειακής διατροφής.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Το όραμά μας είναι να παρέχουμε στον καταναλωτή τα εν λόγω προϊόντα προσθέτοντας έτσι στην ποιότητα της ζωής τους και, κατ’ επέκταση, μέσα από την εμπειρία της γευσιγνωσία τους, να προσθέσουμε ποιότητα στην ευεξία τους.

Το όνειρό μας είναι να αλλάξουμε εντελώς την εικόνα της Μεσογειακής διατροφής στην παγκόσμια αγορά συνδέοντάς τη με βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα οφέλη υγείας που προσφέρει.